6 forskellige 'Tasty Wings' med en unik storytelling!

Vi tager kyllingevinger til helt nye højder og hos os får du hele seks forskellige Top Table vinger at vælge imellem. Seks forskellige smage, seks forskellige oplevelser. Og med god storytelling, så vingerne bliver mere interessante for dine gæster!

Fælles for alle vinger er som altid en ensartet, høj kvalitet. Og så er de super nemme at tilberede. De kan varmes direkte fra frost i enten ovn eller friture, og så er de klar til servering. Nemmere og mere attraktivt bliver det ikke for dig at sætte vinger på menuen.

Herunder kan du læse mere om, hvad der gør de seks vingeprodukter unikke!  

Grillede hot wings (1 & 2 led), 30-40 g.

Varenummer 1013211, 2x2,5 kg. pr. krt.

Vi starter vores rundrejse med de klassiske hot wings. Opskriften går faktisk helt tilbage til 1964, da Teressa Bellissimo for første gang serverede de berømte Buffalo Wings for sin
søn og hans venner på Anchor Bar i Buffalo. Grillede hot wingsLigesom dengang er de friturestegte vinger marineret i en lækker hot sauce – og ligesom dengang er det også i dag et stort hit. Den krydrede smag har desuden et strejf af selleri, og det er ikke helt tilfældigt. Sammen med de lækre hot wings serverede Bellissimo nemlig også selleristave for drengene. Så det bliver ikke meget mere autentisk end det! Tex-Mex Wings

Varenummer 1013111, 2x2,5 kg pr. krt.

Tex-Mex wingsDe lækre og saftige “American-style” vinger kombineres her med de bedste krydderier fra det mexicanske køkken. Heriblandt spidskommen, paprika, koriander, løg, hvidløg og tomat. Den populære Tex-Mex smag har, som navnet antyder, historiske rødder til Texas og Mexico. I mange år var Texas nemlig en del af Mexico, indtil de i midten af 1800-tallet løsrev sig og blev en del af USA. Men texanerne havde ikke glemt de mexicanske madtraditioner, og Tex-Mex blev med årene en anerkendt del af det amerikanske køkken. Og nu kan du altså servere den originale Tex-Mex smag på en sprød og saftig vinge!

Grillede BBQ wings (1 & 2 led), 30-40g 

Varenummer 1013231 , 2x2,5 kg pr. krt.

Grillede BBQ wingsVinger og BBQ passer lige så godt sammen som USA og amerikansk fodbold. Så selvfølgelig skal du også have mulighed for at vælge grillede BBQ Wings til dit menukort. BBQ-marinaden giver det saftige kød en mild krydret og sød smag, som er en sikker vinder hos alle. Og sammen med det grillede kød får dine gæster en spiseoplevelse, som leder tankerne hen på grill, solskin og gode stunder. Disse vinger har været i vores Top Table-sortiment længe, og alle dage har de været et populært produkt ude i køkkenerne.

Grillede smoky BBQ wings XL (1 & 2 led) 40-60g 

Varenummer 1013171, 2x2,5 kg pr. krt.

Disse kødfulde smoky BBQ wings har passende fået betegnelsen XL. Og så har vingerne en autentisk røgaroma, som du kan dufte, allerede når du åbner posen. Grillede Smoky BBQ wings Kombineret med sødmen i BBQ-marinaden giver det vingerne en fantastisk smag. Selvom rygning er en urgammel måde at tilberede kød på, anvendes det mere og mere i det professionelle køkken. For udover den populære røgsmag nedbryder røgen også det seje muskelvævsprotein, kollagen, hvilket gør kødet dejlig mørt. Her får du med andre ord en mør og smagfuld vinge med masser af kød på!

Hot Kicking Wings 

Varenummer 1027151, 2x2,5 kg pr. krt.

Hot Kicking WingsDu kan godt begynde at forberede dig… For Hot Kicking Wings kommer til at sparke benene væk under dine gæster! Vingerne er iført en sprød panering, som sammen med det saftige kød skaber en fantastisk tekstur. Og så har de sprøde vinger en dejlig krydret smag, som er en smule stærk uden at være brændende og kan derfor nydes af alle. Med den sprøde panering undgår dine gæster desuden fedtede fingre, hvilket gør vingerne perfekte som to-go. Og serverer du dem i dit køkken, kan du godt forvente, at dine gæster køber flere drikkevarer for at slukke tørsten. Det er win-win!

Hickory Wings

Varenummer 1013131, 2x2,5 kg pr. krt.

Med Hickory Wings kan du få den autentiske smag af røget Hickory-træ ind i dit køkken. Hickory er en ældgammel træsort fra før istiden, som i dag findes primært i Amerika. Hickory WingsFor mange år siden fandt man ud af, at spåner fra dette træ var særlig godt til rygning af kød. Siden har man specialiseret sig i en bestemt form for Hickory BBQ, som du nu kan give dine gæster mulighed for at opleve. Hickory forstærker smagen i kødet og giver det en lækker røgsmag, som går fantastisk i spænd med de lidt søde og stærke krydderier fra BBQ-marinaden. En unik smagsoplevelse, som du ikke må snyde dine gæster for!

Bestil vingerne hos din lokale grossist i dag - eller kontakt én af vores konsulenter!