Kundehistorier

Vi elsker at møde vores kunder i øjenhøjde. Lytte til deres udfordringer og hjælpe dem i deres hverdag. Med inspiration, tips og gode råd. Så de kan shine i deres køkken og give deres gæster en god spiseoplevelse. Herunder kan du læse og se historier fra nogle af vores kunder.

Har du også en god historie, du ønsker at dele med os?

Kontakt os
Helle Larsen – kantineleder

Den ærlige vare

Jeg køber jeres produkter, fordi jeg synes, at jeg får den ærlige vare, og jeg er altid godt tilfreds. Jeg får det, som jeg ønsker. Det er altid veltillavet og god marinering. 

Jeg prioriterer meget højt, at det er et godt kyllingeprodukt, fordi det er meget vigtigt i min kantine. De sætter stor pris på at få kylling én gang om ugen, så det skal bare være godt og varieret. Og I har utrolig mange gode varianter, som mine brugere sætter stor pris på.

Citat
Og så sætter jeg rigtig stor pris på jeres konsulent og bruger ham som god sparring. Han er god til at vejlede om produkterne og kommer altid med nogle gode tips. Så jeg føler, at jeg får rigtig god rådgivning altid. Helle Larsen, kantineleder
Kontakt os
“I gæsternes øjne ser det ud som om, at vi har et kæmpe udbud. Men i virkeligheden har vi bare fået rigtig god inspiration og vejledning til at bruge det på forskellige måder.”
Jeannette Lauridsen – caféejer
Jeannette Lauridsen – caféejer

Tjener, ejer, kok

I og med det er mig, der både er tjener, ejer, kok… Så har jeg også brug for noget sparring. Og det er jo så der, det er dejligt at have jeres konsulent som sparringspartner.  Han er god til at komme med en masse idéer. Og lytter meget til, hvad vi har brug for, og hvor vi er lige nu i vores butik. 

Og så er det jo bare skønt at have et godt forhold til én, der kommer ud. At man er tryg ved, at det er den samme, der kommer hele tiden og følger op. Det sætter jeg stor pris på.

02-bage

”Rumraketter” hitter i børnehaven

En bolledej viklet rundt om et kyllingespyd er blevet et hit i en midtjysk daginstitution. Det handler om at tale til børnenes munde, øjne og ører, fortæller kokken.

 

Læs mere
01-skole

Kreative kyllingeretter pifter kantinemenuen op på Tistrup Skole

Når klokken ringer til pause på Tistrup Skole, bevæger eleverne sig forventningsfulde ned i kantinen.

 

Læs mere