The Taste of Japan: Euro Poultry sætter spot på Japan

Euro Poultry sætter spot på Japan. Herunder kan du læse mere om den næsten 2000 år gamle japanske tradition, nemlig Sushi. Vi ønsker at inspirere dig og dit professionelle køkken med unikke og kreative ideer til anvendelse af serveringsklare fjerkræprodukter fra Top Table® samt rå og ferske produkter fra Chefs Club® i det japanske køkken. ALTERNATIV FJERKRÆSUSHI – FRA SIMPELT TIL GOURMET!

Sushi er Japans ældgamle nationalret, som oprindeligt består af udskåret rå fisk eller skaldyr med marinerede ris og som tilbehør sojasauce, wasabi og hakkede grøntsager. I Euro Poultry mener vi helt bestemt, at sushi er mere end bare ris, grøntsager og fisk. Vi har dermed sat ekstra fokus på specialudvalgte fjerkræprodukter i relation til sushi, da vi mener dette er et fantastisk supplement til fisk og skaldyr – fra simpel til gourmet sushi!

The Taste of Japan Euro Poultry Sushi med fjerkræ
Ønsker du inspiration til at lave japansk mad fx sushi med fjerkræ?

Hent GRATIS opskriftshæfte her!ALTERNATIV OG NEM KVALITETS SUSHI UDEN FISK 

I dag er sushi blevet en international spise i hele verden og i flere årtier er sushi blevet serveret i Tokyos gader som ’street food’. Restauranter har i årevis eksperimenteret med anderledes måder at lave sushi på, og hos Euro Poultry ser vi sushi som abstrakt kunst, hvor du og dit professionelle køkken har den brede pallette til at sætte egen signatur på din sushi. Det er muligt for kantiner, restauranter og caféer at differentiere sig fra mængden af de mange sushiudbydere ved at tilberede egen, alternativ sushi uden fisk!

Vidste du, at  ...

i japan er det dårlig bordskik at blande retterne sammen.

I Japan består et måltid af mange små retter. På eksklusive restauranter bliver de serveret én ad gangen, men i de japanske hjem bliver alle retter serveret samlet, som på et buffet-bord. 


Sushi med kylling er desuden børnevenligt og et fantastisk alternativ til dine gæster, somforetrækker let spiselig sushi uden fisk og skaldyr. Hvorimod sushi med foie gras og confiteret and er en god mulighed for dig, som ønsker at tilbyde lækker, speciallavet gourmetsushi til dine gæster. F.eks. med Top Table confiteret and slipper du for det lange forarbejde med at rense, tørre, krydre og konservere kødet i et døgn. Dette er allerede gjort for dig, og det smagfulde, møre og saftige andekød er derfor altid klar til at blive transformeret til en fantastisk sushi-oplevelse!

Chicken Poultry Sushi Scewer Euro Poultry Top Table Chefs Club 2

IT’S A SUSHI-MASTERPIECE!

For dig og dit professionelle køkken er alle Ready-To-Serve produkter fra Top Table® til for at give dig den nemmeste og mest kvalitetsrige oplevelse på kortest tid. Ligeledes, ift. tilberedningen af sushi, er det for dig en effektiv måde at kreere, spændende alternativer til den traditionelle sushi. Grundet Top Table® produkternes korte tilberedningstid får du muligheden for at bruge din tid i t sætte dit helt eget præg på dine unikke sushi-mesterværker!

Kontakt os og hør mere om "The Taste of Japan" og vores Chef's Club og Top Table produkter.

NYHED!  2 produktnyheder 

Vi har fået 2 nye spændende produkter. Her kan du læse lidt mere om Yakitori Mango Sweet Chili og Foie Gras Escalope!

Find produkter i Top Table og Chef's Club katalog nedenfor:

Yakitori mango sweet chili , Euro Poultry chicken skewersFoie Gras escalope Chefs Club foie gras i skiver - Euro Poultry